Administratief medewerker – Asus Holland – Emmen

Over Asus
ASUS ontleent zijn naam aan Pegasus, het gevleugelde paard uit de Griekse mythologie die wijsheid en kennis symboliseert. ASUS belichaamt de kracht, zuiverheid en avontuurlijke geest van dit fantastische schepsel, en stijgt met elk nieuw product dat het creëert naar nieuwe hoogten.
De Taiwanese IT-industrie is in de afgelopen decennia enorm gegroeid en het land is nu een dominante speler in de mondiale markt. ASUS opereert al geruime tijd in de voorhoede van deze groei en hoewel het bedrijf van start ging als een bescheiden moederbordenfabrikant met een handvol medewerkers, is het nu het toonaangevende technologiebedrijf in Taiwan dat wereldwijd werk biedt aan ruim 11.000 mensen. ASUS produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief pc-componenten en randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones.

Doel van de functie

In de functie van Administrator ben je één van de eerste aanspreekpunten voor HQ, lokale Asus teams en Asus service partners als het gaat om specifieke werkprocessen, bijvoorbeeld reparatie-registratie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamen en analyseren van data. Deze data zijn voornamelijk gericht op service levels en resultaten van reparaties. Ook wordt (financiele)data van en naar hoofdkantoor gedeeld. Met al deze informatie verzorg je rapporten, analyses en berekeningen voor collega’s en management.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding. Je werkt enorm veel met Microsoft Office en met name Excel, een gevorderde kennis is vereist. Je hebt aantoonbare ervaring met analyses en hier voel je je zeer comfortabel bij. De voertaal is Engels, zowel jouw spreken als schrijven moet op uitstekend niveau zijn. Verder ben je een: Teamplayer, Accuraat, Pro-actief en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?