Administratief medewerker Asiel – Raad van rechtsbijstand – Den Bosch

Raad van rechtsbijstand

Voor de Raad voor Rechtsbijstand zijn we op zoek naar een administratief medewerker Asiel. Deze functie is voor zo snel mogelijk starten en is in ieder geval tot 1 oktober. Het is voor 32 uren per week. Belangrijk is dat de functie voor 50% in Den Bosch is (locatie achter het station) en 50% in Budel (alleen bereikbaar met auto).

Ben jij een echte regelaar? En gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische administratieve functie waarbij je steeds meerdere partijen op dezelfde locatie moet zien te krijgen?
Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en bij voorkeur meao/heao administratief. Je brengt minimaal 2 jaar werkervaring met je mee in een soortgelijke functie en je hebt goede kennis van Excel en andere programma’s en systemen
Je bent klantgericht en accuraat, je bent flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en je hebt er geen moeite mee om snel te schakelen. Je staat stevig in je schoenen en je vindt het fijn om zowel zelfstandig te werken als samen met je collega’s
Je bent in het bezit van een eigen auto, deze heb je nodig voor de locatie in Budel. Voor de locatie in ’s-Hertogenbosch raden wij je aan met het openbaar vervoer te reizen, dit pand ligt namelijk achter het centraal station.
Je bent niet gebonden aan schoolvakanties.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?