Administratief medewerker (40 uur per week) – Verhoek Beheer BV – Genemuiden

Verhoek Europe logo

Functieomschrijving
Werk jij accuraat, blink jij uit in het verwerken van administratieve taken en ben je een kei in het werken met verschillende computersystemen? Dan hebben wij de baan voor jou als administratief medewerker bij Verhoek Europe. Binnen deze job ondersteun jij de afdeling planning met alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Met jouw talent om op tempo maar ordelijk te werken verricht je administratieve, ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden op het gebied van planning en organisatie. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals:

· Transportritten aanmelden;

· Transportritten verwerken;

· Orderverwerking;

· Documenten opstellen en verstrekken;

· Verwerken van documenten in verschillende systemen;

· Overzichten opstellen;

· Overzichten up-to-date houden;

Het is belangrijk dat jij zorgvuldig te werk gaat en daarbij duidelijk communiceert. Deze communicatie zal in verschillende talen zijn. Belangrijk is dat jij zowel de Engelse als Duitse taal goed beheerst. Als administratief medewerker ben jij de schakel tussen de klant en de dagelijkse operatie van Verhoek Europe. Je staat geregeld in contact met zowel de planners als met de klant.

Hebben wij zojuist jouw droombaan omschreven en ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

· Wij bieden een goed salaris passend bij je relevante werkervaring;

· Een fulltime dienstverband á 40 uur per week;

· 24 vakantiedagen, 3,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;

· Reiskostenvergoeding;

· Werken binnen kantoortijden;

· Werken bij een internationaal familiebedrijf;

· Mogelijkheid tot thuiswerken, inclusief ingerichte thuiswerkplek.

· Prettige werksfeer;

· Een goed pensioen.

Filmpje:

Klinkt goed! Maar waar kom ik te werken?

Werken bij Verhoek Europe als administratief medewerker betekent werken bij een internationale logistieke dienstverlener. Verhoek Europe is gespecialiseerd in het transport van lengtegoederen zoals vloerbedekking, industriële deuren en zonwering. Wij onderscheiden ons door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Onze oorsprong ligt in Genemuiden en wij zijn uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie waar wij trots op zijn. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië werken wij met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen.

De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 12 internationale planners. Het team bestaat voornamelijk uit mannen en de gemiddelde leeftijd is ongeveer 30 jaar. Er heerst een collegiale sfeer en er is altijd ruimte voor wat kantoorhumor.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?