2 medewerkers advertentieafdeling m/v – Nationaal Bureau voor Communicatie – Hoogezand

Het NBC B.V. is een modern en middelgroot mediabedrijf gericht op de Nederlandse markt. Wij verzorgen mediacampagnes t.b.v. stichtingen en instellingen. Wij zijn verantwoordelijk voor de opmaak en redigeren van brochures, advertenties, verspreiding en websitebeheer.

Werkzaamheden:

In deze uitdagende afwisselende functie sta je veelvuldig in contact met diverse klanten van het NBC. We gaan je een vak leren, we gaan je leren hoe je klantgericht moet telefoneren, hoe je de verkoopadministratie dient te verwerken, hoe je teamgericht moet werken en wat je inmiddels hebt geleerd passen we in. Je hebt contact met nieuwe en bestaande klanten. Het betreft een binnendienstfunctie.

Wat verwachten we van je:

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau of een andere relevante opleiding/werkervaring. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring hebt in het telefonisch klantcontact. Uiteraard beschik je over een goede telefoonstem en beheersing van de Nederlandse taal. Voor deze functie moet je communicatief vaardig zijn.

Wat mag je van ons verwachten:

Een vast salaris, reiskosten als je 10 KM of meer van de vestiging woont, vaste werktijden overdag (zonder overwerk), goede begeleiding tijdens de inwerkperiode en een goede werksfeer.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?